Στο στόχαστρο «αρίστων» και ακραίων δημοσιογράφοι της ΕΡΤ3

Τις εμφυλιοπολεμικού τύπου απειλές που εξαπέλησε πριν λίγες μέρες ο Θοδωρής Γιάνναρος κατά δημοσιογράφου της ΕΡΤ3, Στέλιου Νικητόπουλου, καταδικάζει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τεχνολογίας και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη στοχοποίηση.

Νίκος Παππάς@nikospappas16

Απαράδεκτη η στοχοποίηση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ3 @stenikito και Αλέξανδρου Κάντερ Μπαξ. Η κοινωνία της Θεσσαλονίκης καλείται να επιδείξει τα δημοκρατικά αντανακλαστικά απέναντι στη μισαλλοδοξία.

57 people are talking about this

Ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ και προβεβλημένο στέλεχος του τομέα Υγείας της ΝΔ, προέβη σε ανοιχτές απειλές στον δημόσιο λογαριασμό του δημοσιογράφου στο Twitter, με αναφορές για «εκτελέσεις από τα 11 μέτρα».

Stelios nikitopoulos@stenikito

Ο Θεόδωρος Γιάνναρος, μέλος του τομέα Υγείας της ΝΔ, πρώην διοικητής του νοσοκομείου “Ελπίς” και αρθρογράφος του http://Capital.gr  με απειλεί ανοιχτά και δημόσια στο twitter.

463 people are talking about this

Υπενθυμίζουμε πως ο Θοδωρής Γιάνναρος, που δηλώνει μοριακός βιολόγος και αρθρογράφος στο «capital.gr» και «greek vision», είχε απασχολήσει με παρόμοιες συμπεριφορές και κατά το παρελθόν, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον ρόλο του μάτσο ομοφοβικού «ντετέκτιβ», που «ξετρύπωνε» πολιτικούς του ΣΥΡΙΖΑ που έπιναν ποτέ σε γκέι μπαρ.

Ο κ. Γιάνναρος, είχε θεωρήσει χρήσιμο να μοιραστεί τη «σοκαριστική είδηση» στον λογαριασμό του στο Twitter, καμαρώνοντας για το ότι το βαρέλι της μισαλλοδοξίας, της ομοφοβίας και του ρατσισμού της οδού Πειραιώς δεν έχει πάτο.

Ο Ν. Παππάς δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στις ρατσιστικές και κατά της ζωής του απειλές που κατήγγειλε πως δέχεται ο γενικός διευθυντής της ΕΡΤ3, με καταγωγή από το Μπαγκλαντές . Ο Αλεξανδρος Κάντερ Μπαξ που ζει 35 χρόνια στην Ελλάδα περιέγραψε μέσω του Ραδιοφώνου 24/7 στους 88,6 την κατάσταση που βιώνει μετά τις καταγγελίες της ΝΔ για ελλιπή κάλυψη του συλλαλητηρίου της περασμένης Κυριακής.

Ρ. Σβίγκου: Σύσσωμος ο δημοκρατικός κόσμος οφείλει να καταδικάσει τις απειλές και την άθλια στοχοποίηση

«Σύσσωμος ο δημοκρατικός κόσμος οφείλει να καταδικάσει τις απειλές και την άθλια στοχοποίηση του Στ. Νικητόπουλου και του Αλέξανδρου Κάντερ Μπαξ, δημοσιογράφων της ΕΡΤ3» αναφέρει σε μήνυμά της στο twitter η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ράνια Σβίγκου@rania_sv

Σύσσωμος ο δημοκρατικός κόσμος οφείλει να καταδικάσει τις απειλές και την άθλια στοχοποίησή του @stenikito και του Αλέξανδρου Κάντερ Μπαξ, δημοσιογράφων της ΕΡΤ3.

49 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί